24457656 / 24594585 // ungdomsskolen@favrskov.dk

Kite og Surf

Vandaktiviteter

Medarbejder
Lasse Riis
Anne Sofie Laustsen
Maja Veis Marxen
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Dette hold er for dig, der gerne vil lære at kitesurfe - og der er plads til både nybegyndere og rutinerede! 

Vi krydser hver uge fingre for god vind, men når det ikke blæser nok til at vi kan få dragerne i vejret, laver vi andre sjove og hyggelige vand- og boardsport-relaterede aktiviteter (eks. sikkerhedsundervisning, træning med SUP-boards, windsurf, wakeboard, skateboard, trainerkite, beachvolley etc. alt efter vejret). Kom og vær med - det bliver vand-vittigt sjovt! 

Hvis det blæser til kites udnytter vi tiden og er af sted til sent (kl 21-21.30), ved andre aktiviteter forventer vi at slutte lidt tidligere. 

Ugens forventede aktivitet meldes ud hver uge om mandagen, når vi har tjekket vejrudsigten, og man skal senest have meldt tilbage tirsdag aften kl 21, om man deltager. 

Der vil desuden blive indlagt mulige ekstra-surfdage på udvalgte søndage kl 10,30-17,30 Denne undervisning bliver dog kun afholdt, hvis der er vind nok til, at vi kan komme ud og kitesurfe (dette meldes ud fredagen op til den planlagte søndag, tilmelding senest lørdag aften kl 21). 

Vi sejler frem til og med uge 41, hvis vejret tillader det. Vi starter op på Sejlcenteret, efter Påske når vand temp samt vejret tillader det. I får alle en SMS når Sejlcenteret er klar!

Vi mødes efterfølgende på Skovvej 12B, og følges til Sejlcenteret. Ungdomsskolen sørger for transport.

 

Medarbejder


 
Lasse Riis


 
Anne Sofie Laustsen


 
Maja Veis Marxen


Andre hold i samme kategori